Pesti es Lelkes listája a demokrácia haláláról

Ez a lista 2011. július 21-én született . A régebbi listaelemeket nyugodtan el lehet küldeni. Amikor már nagy lesz a lista, nagy betűkkel kivetítjük az Országházra éjszakánként.

Friss topikok

Címkék

2011. július 21-ei listaelemek

2011.07.21. 12:26 Pesti es Lelkes

Volt egy olyan kérdésünk tegnap a fészen, miszerint

az index szerintetek antiszemita?

http://index.hu/kulfold/2011/0​ 7/19/zuroff_celkeresztjebol_ki​bujtak_az_aggastyanok/

és annyit kommenteltünk róla, hogy jobbnak láttuk más felületen folytatni Magyarország botorságainak összegyűjtését. Közben Új Péter pert nyert Strassburgban, mert leszarozta a Tokajit és Placido Domingo nem engedte a Bánk Bánt Los Angelesbe. Gyöngyöspatán Jobbikos lett a polgármester és a 64 vármegye a TASZ szerint tüntethet a magas benzinárak ellen a Szigeten a Prince koncert közben a nagyszínpadnál. Mindezt kb. egy nap alatt tudtuk meg és a hiteles források a NOL, az Index és a Klubládió. A TV2-n a Tények az időjárást ecsetelgette végig.

Aztán este megnéztük a Lüszisztratét a Zappa Caffe-ban es szolidaritottunk Sándor Erzsivel, akit kitettek a közmédiából.

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarorszagbotorsagai.blog.hu/api/trackback/id/tr563086051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása